C-reeks van Airwheel breidt uit met de fantastische opkomst van C6 Open gezicht helm en C8 volledig gezicht helm

  • Source:Airwheel

Airwheel brengt naar aanleiding van een nieuw jaar, een nieuwe golf van welfares voor renners. In plaats van intelligente elektrische scooters of e-bikes, deze tijd die het rolt de gehumaniseerd helm die C6 speciaal voor motorfiets ontworpen renners en helm C8 gebruikt voor cycle racing.

De CES-2017 net met succes heeft gesloten en de nieuwkomers zoals C6 motorfiets helm, C8 racing helmen en F3 drone werden tentoongesteld en met hun nieuwe gezicht, de uitstekende eigenschappen en het nut van harte toegejuicht.

 

AIrwheel C6

 

Renners die altijd diep pendelen weten de betekenis. Maar soms gewoon rijden lijkt echt saai voor hen. Een goede nieuws is dat Airwheel C5 en nieuwe leden C6 en C8 zal helpen om het te behandelen. Allereerst het eerste, moet ze de veilige apparatuur om hoofd te beschermen tegen eventuele staking. Specifiek sprekend, wordt C5 gewoonlijk gebruikt voor de fiets rider, C6 Motorhelm wordt beschouwd als de meest geschikte helm toegepast in motorrijden terwijl C8 race helm, net zoals de naam al aangeeft, is aangepast voor racen. Daarom heeft elk van hen zijn standpunt.

 

Airwheel C8

 

Deze drie gadgets zijn delen van de dezelfde geweldige functies en functies, in combinatie met hoge resolutie sport camera voor schieten van foto's en video's nemen alleen door het indrukken van de knop in het gezicht van de kant. De 120 ° brede hoekmening van de intelligente begeleidende camera op C6 & C8 kan gebruikers bijstaan om te vangen het belangrijke moment dat zij voldoen aan. Bovendien brengt de ingebouwde Wi-Fi-module ook groot gemak voor het delen van foto's of video's met anderen. Wat meer is, verhoogt te klikken op de antwoord-sleutel te halen telefoontjes grotendeels het veiligheidsniveau. Plus, kunt de abrivent en de schuifregelaar microfoon van C serie slimme helmen filteren externe omgeving lawaai om ervoor te zorgen de duidelijke oproep, zelfs wanneer u bewegende.

 

Previous:Design Konzept welches liegt hinter Airwheel elektrische Fahrrad R5
Next:Airwheel Z8 bunte Elektroroller faltbar – Feuer-neue Transportmittel