Voor meer informatie over de Airwheel R3 Mini elektrische Assist fiets

  • Source:Airwheel

Door middel van een partij van verfijning en upgrade, Airwheel R3 opvouwbare e-bike bezit enkele verbazingwekkende voordelen. Van de single rit modus naar dubbele rit modus (S6 en S8), Airwheel R3 is bekend om haar drie modi rijden — man-aangedreven, stroom en elektriciteit-bijgewoonde rit modus.

Airwheel onthulde R3 burger opvouwbare elektrische fiets eerder in 2017. Door middel van een partij van verfijning en upgrade bezit R3 enkele verbazingwekkende voordelen. Het is bekend om zijn rijke modi rijden en elke rit-modus eigen functies met als doel heeft het geven rider een gratis en comfortabele rijervaring.

 

Airwheel R3

 

Plus, het kan worden gevouwen in klein formaat die kan worden opgeslagen in elke hoek van het huis of auto kofferbak. Het opvouwbare frame draagt graag de draagbaarheid. Net als anderen, Airwheel R3 opvouwbare elektrische fiets maakt gebruik van een kern van gemerkte lithium-ion batterij. Dit soort batterij is uitsluit van de mogelijkheden van verbranding en explosie. Beschermd door acht circuit bescherming, is het efficiënter en veiliger. De batterij is ontworpen als vervangbare, zodat renners kunnen genieten van een lange reeks. Wat meer is, kan de batterij dienen als een draagbare stroombron met de USB-poort, compatibel met de reguliere telefoons en tabletten.

 

Airwheel R3

 

Bovendien kiest de Airwheel R3 235W krachtige hub motor, integratie van het elektrische aandrijfsysteem, transmissie apparaat en het elektrische remsysteem aan de wielen, die meer krachtige en stabiele werking biedt. De voorganger pochte zijn 8-inch banden, maar nu is het verkleind door R3, die is uitgerust met het 14-inch banden. De eersteklas kwaliteit banden machtigen R3 elektrische fiets helpen te veroveren van elk terrein, bijvoorbeeld het ruw of hobbelig pad. Het is een fluitje van een cent voor R3 ga de stappen en de obstakels.

Absoluut, verdient de innovatieve Airwheel R3 elektrische assist stedelijke fiets de aandacht van mensen. Kortom, Airwheel intelligente elektrische scooters rijden niet alleen gemak brengt, maar toont ook uw individualiteit.

Previous:Airwheel S8MINI elektrische Scooter-Kinder Playmate und Eltern Fahrzeug
Next:Schöne Körper Figur kann auch geformt werden, über Reiten Airwheel E3 Elektrofahrrad