TopWheels – Ne zapravljajte časa, bodočnost je Vaša

  • Source:

Ste kdaj pomislili, da lahko stojite v mestu in se ob tem gibate ? Včasih ste nakaj takega lahko videli le v cirkusu, danes pa je že na ulicah Vašeg mesta. Airwheel je monocikl kakšnega še niste videli. Stopite na prvi samoravnotežni monocikl i z lahkoto prispite na cilj.

Na njemu se ne sedi, ampak stoji in izredno je lahek za usmerjanje. Za razliko od Segwaya, prvega dvokolesnika, ki uporablja enako tehnologijo, Airwheel nima težav z dimenzijo in visoko ceno. Za razliko od kolesa ga ni potrebno zakleniti in pustiti zunaj v nevarnosti od kraje, ampak ga lahko vzamete s seboj. Težek je od 10 do 13 kg kar lahko tudi žene kot otroci dvignejo, dostopen pa je že po ceni boljšega pametnega telefona.

Vsak, ki je sposoben hoditi je prav tako sposoben voziti Airwheel. Že v enem dnevu, kjer boste spretnejši iz ure v uro, boste sposobni za samostalno vožnjo. Enostavno obvladanje Airwheela omogočajo žiroskopi in stabilizatorji. Nagibanjem naprej pospešujemo in lahko dosegnemo maksimalno hitrost 18km/h, medtem, ko nagibanjem nazaj upočasnjujemo. Zavijamo z nagibanjem Airwheela v željeni smeri.

Dostopne so dve serije Airwheela, X serija z enim kolesom in Q serija z dvema, odvisno od vaših želja lahko najedete model ki najbolj pristaja Vašim potrebam. Zaradi svojega velikega območja je idealno prevozno sredstvo za otroke in odrasle. Uživajte v vožnji z tem tihim ekološkim in varčnim prevoznim sredstvom na elektriko. Eno kolo, nešteto možnosti!

Več informacij na: www.TopWheels.si

Previous:Kasniš?
Next:TopWheels – Ne trošite vrijeme, budućnost je vaša