TopWheels – Ne trošite vrijeme, budućnost je vaša

  • Source:

Jeste li ikada mislili da možete stajati a kretati se? Airwheel je monocikl kakav još niste vidjeli. Stanite na prvi samobalansirajući monocikl i s lakoćom stignite do cilja.

Na njemu se ne sjedi, nego stoji i izuzetno je lako upravljiv. Za razliku od Segwaya, prvog dvotočkaša koji je koristio istu tehnologiju, Airwheel nema problem velike dimenzije i visoke cijene. Za razliku od bicikla, nije ga potrebno zaključati i ostaviti vani u opasnosti, već ga možete ponjeti sa sobom. Teži od 10 do 13 kg što i žene i djeca mogu podići, a dostupan je već po cijeni boljeg pametnog telefona.

Svatko tko je sposoban hodati, sposoban je i voziti se na Airwheelu. Za samo jedan dan, spretniji već i za nekoliko sati, biti će te sposobni za samostalnu vožnju. Jednostavno upravljanje Airwheelom omogućuju žiroskopi i stabilizatori. Naginjanjem naprijed ubrzavamo i možemo postići maksimalnu brzinu od 18km/h, kao vožnja biciklom, dok naginjanjem prema nazad usporavamo. Skretanje postižemo nagibom Airwheela u stranu.

Dostupne su 2 serije Airwheela, X serija s jednim kotačem te Q serija s duplim, Zavisno vašim potrebama, lako će te pronaći odgovarajući model. Zbog svog velikog dometa idealno je prijevozno sredstvo i za djecu i za odrasle. Uživajte u vožnji ovim tihim, ekološkim, štedljivim vozilom na struju. Jedan kotač, beskrajne mogućnosti!

Više informacija na: www.TopWheels.hr

Previous:TopWheels – Ne zapravljajte časa, bodočnost je Vaša
Next:Personal transporter, besides good looking, you should also pay attention to this real parameter